Samenwerking met de Verenigde Maakindustrie Oost | VMO

Trots zijn we op onze samenwerking met de VMO. Al jaren zijn we actief voor technische bedrijven in de maakindustrie. Vanwege onze ervaring is de VMO met ons een mantelovereenkomst aangegaan. Dit houdt in dat VMO-leden voordeel krijgen.

Gratis marketingscan voor VMO leden

Vanwege onze praktische werkwijze werken zijn we prijstechnisch al voordeliger, maar VMO-leden ontvangen meer voordeel. Voor leden voeren we een gratis marketingscan uit, die bestaat uit een uitgebreid gesprek en een inspirerende marketingrapportage. Hier zijn geen verdere verplichtingen aan verbonden.

Partners in marketing en communicatie

Fabriqueur werkt samen met professionals die ervaring hebben in de maakindustrie. Denk aan marketeers, webdesigners, fotografen, online specialisten of tekstschrijvers. We hebben geen hoge overhead en u betaalt alleen waar u gebruik van maakt. We zetten de belangrijkste voordelen even op de rij:

Uw voordelen

  • Gratis marketingscan voor VMO leden

  • Ervaren professionals in de maakindustrie

  • Voor al uw marketing-, communicatie- en reclamevragen

  • Hoge kwaliteit tegen gunstige tarieven

Geïnteresseerd in een betere strategie en een betere positionering en presentatie van uw bedrijf? Vul dan het contactformulier in of bel voor een kennismaking 06 534 20 938