Smart Marcom

Smart Marcom bestaat uit samenwerkingspartners in de marketing & communicatie, die gespecialiseerd zijn in de techniek en maakindustrie. Met de VMO is een mantelovereenkomst gesloten, die VMO –leden voordeel biedt bij marketing & communicatie opdrachten.

Vrijblijvende marketingscan voor VMO leden

Vanwege de praktische werkwijze zijn de partners van Smart Marcom prijstechnisch al voordeliger, maar VMO-leden ontvangen meer voordeel. Voor leden is er een vrijblijvende marketingscan, die bestaat uit een uitgebreid gesprek en een inspirerende marketingrapportage. Deze rapportage geeft inzicht in uw huidige status op het gebied van marketing en communicatie. Bij de rapportage zit ook een actieplan, dat in hoofdlijnen weergeeft hoe u uw doelstellingen kunt bereiken.

Wie zijn de partners in Smart Marcom?

Smart Marcom bestaat uit 2 hoofdpartners; Fabriqueur Strategie en Creatie en Q-biss marketing en communicatie. Beide bedrijven zijn al meer dan 15 jaar actief bij technische bedrijven en in de maakindustrie. Bovendien werken de bedrijven al vele jaren samen. Q-biss is gespecialiseerd in strategiebepaling, conceptontwikkeling, positionering en projectleiding. Fabriqueur is sterk in concept, ontwerp, creatie en realisatie van alle online en offline commerciële uitingen inclusief beursstands.

Uw Smart voordelen op een rij:

  • Gratis marketingscan voor VMO leden

  • Ervaren professionals in de maakindustrie

  • Voor al uw marketing-, communicatie- en reclamevragen

  • Hoge kwaliteit tegen gunstige tarieven

Geïnteresseerd in een betere strategie en een betere positionering en presentatie van uw bedrijf? Vul dan het contactformulier in of bel voor een kennismaking 06 534 20 938